WordPress Website Onderhoudsservice

(4 klantbeoordelingen)

55,00 excl. btw elke 3 maanden

ONTSPANNEN ONDERNEMEN – houd uw website altijd beveiligd en up-to-date! Scroll verder naar beneden voor meer informatie.

Beschrijving

Website Onderhoudsabonnement WordPress Websites

 

===== Extra Backups – Beveiliging – Updates  =====

U kunt elke maand een wijziging of toevoeging aan uw website doorgeven 

Maakt de kans op hackers en spammers die uw website belagen
zo klein mogelijk

Zorgt er ook voor dat layout en functionaliteiten in orde blijven

 

WEBSITE ONDERHOUD INCLUSIEF:

Maandelijks een wijziging doorgeven

 • Elke maand kunt u een tekst, een foto, tarief of link wijzigen of toevoegen aan uw website.

2-wekelijkse software updates

 • Een website heeft veel aandacht nodig omdat software continue in ontwikkeling is en aangepast wordt. Die aanpassingen zie je terug in de vele wekelijkse updates die er uitkomen voor de software van een WordPress website. Ook hackers zitten niet stil. Ze vinden telkens weer nieuwe manieren van cybercriminaliteit. Daarom is het erg belangrijk om de software up-to-date te houden, want elke week verschijnen er vele nieuwe updates.

Beveiliging

 • Naast de beveiliging van de server bij uw hostingpartij, is beveiliging van uw eigen website ook heel belangrijk. EigenWijsheid installeert beveiligingssoftware en stelt die voor u in. Is er een aanzienlijke toename in het aantal aanvallen op uw website? EigenWijsheid ontvangt een alert en bekijkt of aanvullende maatregelen nodig zijn.

2- wekelijkse backup

Bij sommige providers kun je automatisch een backup laten maken van je website. Toch is het een geruststellende gedachte om ook een backup op een andere locatie te hebben, want ook providers kunnen te maken krijgen met brand of cyber-aanvallen. EigenWijsheid Webservices maakt elke 2 weken een nieuwe backup die wordt opgeslagen op een server van Amazon Web Services in Frankfurt.

Monitoring

Als software van uw website niet meer wordt bijgewerkt door de ontwikkelaars, of als er zich problemen voordoen met software op uw website, onderneemt EigenWijsheid actie en overlegt zonodig met u over de te nemen stappen.

Oplossen van problemen na software updates

Na een software update doen zich soms problemen voor. De layout van een pagina verspringt, een functionaliteit werkt niet meer naar behoren of een afbeelding ziet er anders uit dan voorheen. Als zoiets gebeurt, dan is het oplossen hiervan tot 15 minuten werktijd inbegrepen in uw onderhoudsabonnement.

Lees ook nog even ‘de kleine lettertjes’ van het website onderhoud!

  *Dit tarief is ex btw en geldt voor reguliere websites zonder grote webshops of andere uitgebreide technische functionaliteiten. Neem bij twijfel gerust eerst contact op voor overleg.

 Heeft u een website die al geruime tijd (langer dan ca. 3 maanden) niet onderhouden is? Dan kan het zijn dat er zich onverwachte fouten voordoen als alle software wordt bijgewerkt. In zo een geval bekijken we de website eerst voor u ‘aan de achterkant’ zodat we u kunnen informeren over de status en wat mogelijk nodig is. Als dit geldt voor uw website, neem dan even contact op alstublieft.

➡ Website Onderhoud is wederzijds op te zeggen per de eerstvolgende periode van 3 maanden.

➡ Het oplossen van problemen met uw website –  veroorzaakt door conflicterende software of fouten na updates – is inbegrepen in dit abonnement tot 15 min werktijd. Als er meer tijd nodig is, geldt het reguliere uurtarief. Natuurlijk wordt dat altijd in overleg met u gedaan.

➡ Bij afname van het onderhoudsabonnement via de website van EigenWijsheid vindt betaling maandelijks plaats via automatische incasso. Een factuur op bedrijfsnaam wordt toegestuurd. Ontvangt u liever iedere 3 maanden een factuur? Bestel het abonnement dan dmv een e-mail aan admin@eigenwijsheid.nu

➡ Een concept Verwerkersovereenkomst om te voldoen aan de Privacywetgeving, wordt u toegestuurd na uw bestelling.

print

4 beoordelingen voor WordPress Website Onderhoudsservice

 1. Sandra Barth, eigenaar bij Peer! Seats2Meet

  EigenWijsheid doet het technisch beheer van de website die wij als Peer!, Seats2meet hebben. Dit gaat altijd geruisloos, maar de website is altijd beveiligd en up-to-date. We hebben er geen omkijken naar, zodat we ons kunnen focussen op onze business. Echt heel fijn!

  http://www.peer033.nl/s2m
  Sanda Barth
  Eigenaar

 2. Raymond Schoen, Knoest Jeugdhulp

  Tevreden zijn wij zeker.
  Als ik de dienstverlening in een paar woorden moet omschrijven – komt dit in mij op:

  Zorgvuldig – Adequaat – Beschikbaar – Pro-actief: zijn steekwoorden die zeker van toepassing zijn voor EigenWijsheid.

  Raymond Schoen
  Algemeen Directeur
  Knoest – Jeugd- & Gezinsbegeleiding
  https://www.knoest.org

 3. Fleur Span-Gaakeer, Vathorst Massage

  Met 1 woord een verademing! Wat een verschil met wat ik hiervoor gewend was.
  EigenWijsheid geeft geweldig behulpzame ondersteuning wanneer nodig en de communicatie verloopt buitengewoon prettig. Daarbij geeft de deskundigheid en toewijding mij meteen het volste vertrouwen dat mijn website in goede handen is.

  Fleur Span-Gaakeer

  Vathorst Massage
  Tijd nemen voor jezelf
  Creëer balans en ervaar rust en ruimte
  06-53160456

  https://www.facebook.com/www.vathorstmassage.nl

 4. Nicole Riteco – Mindful Massagetherapie

  Sinds Eigenwijsheid Webservices mijn website heeft gemaakt, doen ze ook het onderhoud van deze website. Heerlijk dat ik nergens meer aan hoef te denken, zoals updates van o.a. wordpress, waardoor mijn website uptodate blijft. Ik word op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen, die relevant zijn voor mijn website.

  Daarnaast – als ik een aanpassing wil doen aan mijn website, stuur ik even een mailtje, ik ontvang heel snel reactie en EigenWijsheid Webservices zorgt er altijd voor dat mijn vragen worden beantwoord.

  Heel fijn dat ik hierin word ontzorgt – een aanrader.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…