Website Onderhoud BASIS

Vanaf: 9,95 excl. btw / maand

ONTSPANNEN ONDERNEMEN – houd uw website altijd beveiligd en up-to-date! Betaal maandelijks, of 3-maandelijks met korting. Scroll verder naar beneden voor meer informatie.

Wis

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

 Website Onderhoudsservice WordPress Websites

Maakt de kans op hackers en spammers die uw website belagen
zo klein mogelijk

Zorgt er voor dat layout en functionaliteiten van uw website in orde blijven

 

WEBSITE ONDERHOUD INCLUSIEF:

 

2-wekelijkse software updates

  • Een website heeft veel aandacht nodig omdat software continue in ontwikkeling is en aangepast wordt. Die aanpassingen zie je terug in de vele wekelijkse updates die er uitkomen voor de software van een WordPress website. Ook hackers zitten niet stil. Ze vinden telkens weer nieuwe manieren van cybercriminaliteit. Daarom is het erg belangrijk om de software up-to-date te houden, want elke week verschijnen er vele nieuwe updates.

Beveiliging

  • Naast de beveiliging van de server bij uw hostingpartij, is beveiliging van uw eigen website ook heel belangrijk. EigenWijsheid installeert beveiligingssoftware en stelt die voor u in. Is er een aanzienlijke toename in het aantal aanvallen op uw website? EigenWijsheid ontvangt een alert en bekijkt of aanvullende maatregelen nodig zijn.

Waarschuwingen

  • U ontvangt waarschuwingen als een plugin niet meer veilig is en bij ongewone activiteit op uw website.

Lees ook nog even ‘de kleine lettertjes’ van het website onderhoud!

  * Dit tarief is ex btw en geldt voor reguliere websites zonder grote webshops of andere uitgebreide technische functionaliteiten. Neem bij twijfel gerust eerst contact op voor overleg.

 Heeft u een website die al geruime tijd (langer dan ca. 3 maanden) niet onderhouden is? Dan kan het zijn dat er zich onverwachte fouten voordoen als alle software wordt bijgewerkt. In zo een geval bekijken we de website eerst voor u ‘aan de achterkant’ zodat we u kunnen informeren over de status en wat mogelijk nodig is. Als dit geldt voor uw website, neem dan even contact op alstublieft.

➡ Website Onderhoud BASIS wordt na de eerste betaling via iDeal per automatische incasso gefactureerd en is wederzijds op te zeggen via e-mail met een opzegtermijn van 1 maand. U ontvangt een factuur op bedrijfsnaam via e-mail.

➡ Het oplossen van problemen met uw website kan worden uitgevoerd tegen het reguliere uurtarief (€57,50 ex btw in 2019). Natuurlijk wordt dat altijd in overleg met u gedaan en het is geheel vrijblijvend.

➡ Een concept Verwerkersovereenkomst om te voldoen aan de Privacywetgeving, wordt u toegestuurd na uw bestelling.

Extra informatie

Incasso

Elke maand €9.95, Elke 3 maanden €27,50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Website Onderhoud BASIS” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…