Aanbieding!

WordPress Website Onderhoudsabonnement €55 per 3 maanden

66,55 54,45 incl. btw | 45,00 excl. btw elke 3 maanden

Aanbieding geldt voor een periode van 1 jaar. Daarna geldt het reguliere tarief. Houd uw website beveiligd en up-to-date zonder zorgen met een onderhoudsabonnement van EigenWijsheid Websites!

Beschrijving

WordPress Website Onderhoudsabonnement – €55* ex btw per 3 maanden

Maakt de kans op hackers en spammers die uw website belagen zo klein mogelijk.

Zorgt er ook voor dat de layout en functionaliteiten van uw website in orde blijven door 2-wekelijkse software updates 

Het abonnement is inclusief:

  • Kleine wijziging – Elke maand kunt u een stukje tekst, een foto of een link laten wijzigen of toevoegen aan uw website.
  • 2-wekelijkse software updates – Een website heeft veel aandacht nodig omdat software continue in ontwikkeling is en aangepast wordt. Die aanpassingen zie je terug in de vele wekelijkse updates die er uitkomen voor de software van een WordPress website. Ook hackers zitten niet stil en vinden telkens weer nieuwe manieren van cybercriminaliteit. Daarom is het erg belangrijk om de software up-to-date te houden.
  • Beveiliging – Naast de beveiliging van de server bij uw hostingpartij, is beveiliging van uw eigen website ook heel belangrijk. EigenWijsheid installeert beveiligingssoftware en stelt die voor u in.
  • 2- wekelijkse backup – Bij veel providers kun je automatisch een backup laten maken van je website. Toch is het een geruststellende gedachte om ook een backup op een andere locatie te hebben, want je weet maar nooit…EigenWijsheid maakt een backup die wordt opgeslagen op een server van Amazon Web Services in Frankfurt.

  *Dit tarief geldt niet voor websites met grote webshops of andere uitgebreide functionaliteiten zoals ledenwebsites. Neem bij twijfel eerst even contact op voor overleg.

 Heeft u een website heeft die al geruime tijd (langer dan ca. 3 maanden) niet onderhouden is, dan kan het zijn dat er zich onverwachte fouten voordoen als alle software wordt bijgewerkt. In zo een geval bekijken we de website ‘eerst voor u aan de achterkant’ zodat we u kunnen informeren over de status en wat mogelijk nodig is. Als dit geldt voor uw website, neem dan eerst contact op alstublieft.

Wederzijds op te zeggen per de eerstvolgende periode van 3 maanden.

Het oplossen van problemen met uw website – al dan niet veroorzaakt door conflicterende software of fouten na updates – is inbegrepen in dit abonnement tot 15 min werktijd. Als er meer tijd nodig is, geldt het reguliere uurtarief. Natuurlijk wordt dat altijd in overleg met u gedaan.

Bij afname van het onderhoudsabonnement via de website van EigenWijsheid vindt betaling maandelijks plaats via automatische incasso. Ontvangt u liever iedere 3 maanden een factuur, laat het dan even weten dmv een e-mail aan admin@eigenwijsheid.nu

Een concept Verwerkersovereenkomst om te voldoen aan de Privacywetgeving, wordt u later toegestuurd.

print

Andere suggesties…